Achtenvjirtig uren Ter Plekke

Ten voordele van Saying Goodbye

Jeugdhuis de Plekke gaat 48u doorlopend open. Doorheen het weekend zorgen we voor steeds wat afwisselende activiteiten zoals een ontbijt, live bands en iedere avond van het weekend een spetterend feestje! Alle winst gaat integraal naar ons goed doel Saying Goodbye.

Waarom dit goed doel?

Saying Goodbye is gevestigd in Bissegem, de gemeente waar ons jeugdhuis ook gevestigd is.
De KSA van Bissegem (één van onze vaste klanten) heeft vorig jaar een medeleider/goeie vriend verloren en om alle mensen die ook een dierbare verloren hebben een hart onder de riem te steken, kiezen wij voor dit goed doel.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel

Video's