Academie Brasschaat/Kapellen: Optredens en oefenmarathons!

Ten voordele van Music Fund

De academie voor Muziek en Woord Brasschaat geeft tussen 5 november en 17 december concerten en voorstellingen door vele instrument- en woord klassen in allerlei bezettingen. Daar kan vaak worden nagepraat bij een drankje en met een door de leerlingen gemaakt zoetje waarvoor een kleine bijdrage wordt gevraagd.
Daarnaast doen vele leerlingen mee aan een oefenmarathon: ze zoeken sponsors in hun omgeving die een bijdrage willen geven voor elke minuut dat ze oefenen, en dat gedurende een maand lang.
De opbrengst van deze acties gaat integraal naar Music Fund !

Waarom dit goed doel?

Als Academie voor MUZIEK en Woord (Brasschaat/Kapellen) is de keuze voor Music Fund een logisch gevolg ! Opdat meer mensen in binnen en buitenland de kans krijgen een muziekinstrument te bespelen, net zoals de leerlingen van onze academie.

Music Fund

Music Fund geeft muziek een kans en ondersteunt muziekscholen en sociaalartistieke projecten in conflictgebieden, ontwikkelingslanden en ook in eigen land.
In heel Europa zamelt Music Fund muziekinstrumenten in die na herstelling een tweede leven krijgen in Afrika, het Midden-Oosten en Centraal-Amerika. Ter plaatse worden instrumentenherstellers opgeleid.

Bekijk dit goed doel