ABN AMRO voor de Warmste Week

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Collega's hebben soep gemaakt, cake en koekjes gebakken en vegan lunches voorzien op de verschillende kantoren. Collega's konden hiervan genieten tegen een vergoeding die volledig ten gunste is van De Warmste Week: Kom op tegen Kanker

Waarom dit goed doel?

Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar omgeving die te maken krijgt met kanker, en daarom is het een doel wat veel collega's nauw aan het hart gaat.
Daarnaast doen we al jaren met met de 1000km voor Kom op tegen Kanker.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel