Aardbeienconfituur

Ten voordele van Goed gevoel

Wij verkopen in de maanden november en december lekkere huisgemaakte aardbeienconfituur. Een pot kost €5, de opbrengst gaat naar de dagelijkse werking van Goed Gevoel!
Je kan de confituur kopen in het sociaal restaurant en we zullen ook op verschillende plaatsen in Lier onze confituur te koop aanbieden.

Waarom dit goed doel?

Iedereen heeft recht op betaalbare, gezonde en lekkere voeding en een plek waar ze zich welkom voelen. Dit zijn 2 dingen waar de vrijwilligers en medewerkers van Goed Gevoel zich elke dag voor inzetten.

Goed gevoel

Mivas afdeling Goed gevoel bestaat uit sociaal restaurant “Kome Nete” en sociale kruidenier “’t Hofke”. Mee de spil vormen van de armoedebestrijding in Lier en directe omgeving om te komen tot een menswaardige samenleving waarin iedereen meetelt: die ambitie tracht Goed Gevoel elke dag opnieuw waar te maken. Onze missie is het ondersteunen van het voedingsaanbod. Dit wil zeggen dat we mensen basisproducten en betaalbare en gezonde voeding aanbieden in de sociale kruidenier en het sociaal restaurant zodat ze meer financiële middelen overhouden voor andere zaken. We maken hiervoor gebruik van voedseloverschotten die we zelf ophalen. We zijn ook een ontmoetingsruimte waar mensen contacten opbouwen, hun netwerk verbreden en kansen tot ontplooiing vinden. De meeste van onze medewerkers zijn vrijwilligers. Verder zijn er ook heel wat mensen die via allerlei trajecten ervaring opdoen om opnieuw een job te vinden op de reguliere arbeidsmarkt

Bekijk dit goed doel