A sweet life for every dog

Ten voordele van Mattie's Dream

Onze eerste deelname aan De Warmste Week. Gezien wij enorme dierenvrienden zijn en dierenwelzijn nauw aan ons hart ligt was de keuze van het goede doel snel gekozen. De Warmste Week steunt enorm veel initiatieven, wij kiezen Mattie's Dream. Via Mattie's Dream hebben wij onze hondjes Mira en Belle geadopteerd uit Roemeniƫ en Bosniƫ. Hierdoor zijn we ook geconfronteerd met de schrijnende toestanden, hoe honden in deze landen behandeld worden en de erbarmelijke leefomstandigheden die ze daar kennen, alsook de werkomstandigheden van de vrijwilligers. We zijn er ons meer dan ooit van bewust dat elke bijdrage een stap vooruit is in het leven van deze hondjes.
Hiervoor zullen wij een snoepverkoop organiseren waarvan de opbrengst integraal naar Mattie's Dream gaat.
Met onze bijdrage hopen wij de hondjes in een slechtere leefwereld een "snoepje" te bezorgen en hopelijk ook het welverdiende gouden mandje.
Wij danken alvast iedereen die onze actie steunt! WOEF WOEF!

Waarom dit goed doel?

Elke hond verdient een gouden mand. Wij hebben zelf twee honden geadopteerd via Mattie's Dream en hebben gezien dat deze VZW prachtig werk levert, maar alle steun kan gebruiken om elke hond een kans te geven.

Mattie's Dream

MATTIE'S DREAM vzw helpt hun rescuers in Roemenie en Bosnie door middel van financiele ondersteuning die broodnodig is, inzameling van hondenvoer, medicatie, projecten in de shelters, sterilisatie / castratieprojecten en adopties. Er worden ook werken uitgevoerd door MATTIE'S DREAM team in de bevriende shelters.

Bekijk dit goed doel