a-meezing Christmas

Ten voordele van WIJZERSTERK vzw

De kerk van Battel sluit.
Dat deed enkelen denken aan de mooie kerstspelen van lang geleden. Toen verzorgden de leerkrachten en kinderen elk jaar een prachtig optreden met bijzondere muziek. Die liedjes zijn nu nog gekend door oud-leerlingen.
Zo ontstond het idee om een magische 'eindgroet' aan het kerkgebouw te organiseren: het befaamde kerstspel van jaren geleden, met acteurs van verschillende generaties.

Waarom dit goed doel?

We dragen het mooie doel van Wijzersterk een warm hart toe. Bovendien hebben we een bijzondere appreciatie voor de mensen die zich vrijwillig inzetten om deze VZW te leiden.

WIJZERSTERK vzw

Dagbestedingsproject voor personen met een beperking te Onze Lieve Vrouw Waver. WIJ, samen met onze woon-, werk en leefomgeving bouwen aan een WIJZERE en STERKERE toekomst. Na jarenlange expertise vanuit de G-sportwerking in Onze-Lieve-Vrouw Waver, ervaren we dat dit het best te realiseren is in een aangepaste en inclusieve samenleving.
Een vertrouwde en veilige omgeving wordt ons aangeboden door KSK Wavria. Wijzersterk tracht een toekomst uit te bouwen, te midden van een dorpsgemeenschap en waar we ook een bijdrage kunnen leveren. Wijzersterk biedt zinvolle, aangepaste, kwaliteitsvolle en financieel haalbare dagbesteding aan, aan personen met een beperking.

www.facebook.com/vzwwijzersterk

Bekijk dit goed doel