9 CUPCAKES VOOR 9 LEVENS

Ten voordele van Ziggy's Poezenparadijs

De naam van mijn actie zegt het al zelf; ik, Evelien Baumans, verkoop cupcakes, weliswaar zelfgemaakt, t.v.v. van dieren met 9 levens of m.a.w. katten en kittens. De vzw die het meest aansloot bij mijn idee is Ziggy's Poezenparadijs! Een prachtige organisatie die jullie ook zeker eens van kortbij moeten bekijken♥ Nu wat meer over de actie zelf: ik verkoop dus cupcakes, zowel met chocolade- als met vanillesmaak, in de hoop geld in te kunnen zamelen voor deze vzw die zich inzet voor het welzijn van achtergelaten en verwaarloosde katjes. Ze zijn te koop in verpakkingen van 9 stuks (vanille, chocolade of een mix van de 2 soorten), dan kost dat je €10 en je kan ook kiezen voor een verpakking van 4 stuks (vanille of chocolade) en dan kost dat je €5!

Waarom dit goed doel?

Allereerst vind ik het doel dat de organisatie nastreeft prachtig. Je hoeft de Facebook-pagina van Ziggy's Poezenparadijs nog maar even te bekijken om te beseffen dat deze vzw geweldige dingen doet en dat ze een enorm groot hart voor dieren hebben. Ten tweede heb ik vorig jaar ook een Warme Actie georganiseerd t.v.v. deze fantastische vzw, nog onwetende wat voor een sublieme mensen er allemaal achter zitten, en ik kon het dan ook niet laten om dit jaar opnieuw iets met hen in het achterhoofd te organiseren♥

Ziggy's Poezenparadijs

Kittens en katjes die via Ziggy's Poezenparadijs geadopteerd worden zullen altijd wettelijk in orde zijn, m.a.w. gesteriliseerd/gecastreerd en gechipt. Bovendien groeien zij op in huiselijke kring, wij werken met opvanggezinnen en krijgen ze ook hun eerste vaccin voor vertrek.
Vorig jaar (2018) hebben wij meer dan 200 katjes opgevangen en een gouden toekomst bezorgd

Bekijk dit goed doel