5km Run For Music For Life 2.0

Ten voordele van TO WALK AGAIN

Onze run staat in het teken van “Music For Life” waarbij de opbrengst gaat naar een goed doel. Ook dit jaar kiezen wij opnieuw voor “To Walk Again”.
Samen met de plaatselijke atletiek club (acb) en de Stad Blankenberge kiezen we dit jaar voor een vernieuwd alternatief parcours! Alle deelnemers krijgen de kans om door 2 belangrijke Blankenbergse monumenten te lopen, nl het CASINO en DE PIER. Deelname bedraagt 5 €, die integraal gaat naar “To Walk Again”. De allerkleinsten lopen hun "Kids" Run van 800m.
Na de loop is er nog voor iedereen een gratis Jenever, voor de kleinsten een warme chocolademelk.

Waarom dit goed doel?

Omdat we in ons midden iemand hebben die met een beperking zit en die door To Walk Again een van zijn dromen kan realiseren!!!

TO WALK AGAIN

To Walk Again betekent HOOP op een actieve toekomst met mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zij biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen. To Walk Again biedt daarnaast een uniek en innovatief revalidatieconcept aan. Op basis van hoogtechnologische apparatuur (zoals de staprobot) verlegt ze de fysieke, medische en mentale grenzen van mensen met een fysieke beperking. Yes we can!

Bekijk dit goed doel