5de Winteravond

Ten voordele van Antenne 3000 vzw

Het is weer zo ver! Onze tuin wordt voor het 5de jaar op rij omgetoverd tot een sfeervolle wintertuin met tenten, vuur, lichtjes, kerstdecoratie, veel lekkers en gezellige mensen!
Bij brandende vuurkorven kan men genieten van hapjes, soep, hotdogs, glühwein en allerhande koude en warme dranken aan democratische prijzen. Dit alles ten voordele van Antenne 3000.

Waarom dit goed doel?

We hebben gekozen voor Antenne 3000 als goed doel omdat de begeleiding die Antenne 3000 biedt ons zeer nauw aan het hart ligt. Dit zeker ook omdat onze zoon zelf in begeleiding is bij Antenne 3000.

Antenne 3000 vzw

Antenne 3000 vzw is een Centrum Ambulante Revalidatie in Leuven waar we multidisciplinaire begeleiding aanbieden aan kinderen/jongeren met ADHD en/of een Autismespectrumstoornis. Er is zowel ondersteuning voor de kinderen/jongeren als voor hun ouders, broers, zussen, grootouders en de school. Er wordt individueel en in groep gewerkt. Af en toe kriebelt het om het net iets anders te doen en via ervaringsleren (uitstappen voor kinderen/jongeren, broers/zussen-kampen,…) een transfer te maken tussen therapie en het dagelijks leven. Deze activiteiten zorgen voor nog meer groei! We laten onze groepen graag doorgaan in een autisme- en ADHD-vriendelijke omgeving. Voor dit alles hebben we extra middelen nodig en dus jullie hulp!

Bekijk dit goed doel