50 years Tiffanys : Giving back to Charity

Ten voordele van Lotus Care Foundation

Naar aanleiding van onze 50e verjaardag in het retaillandschap hebben we een eigen twilly en boxershort ontworpen. De iconische ballon staat symbool voor 50 years Tiffanys. We verkopen deze items dan ook met ons hart en schenken de opbrengst aan Lotus Care Foundation voor de aankoop van de care cards voor eenieder die eens extra in de watten moet worden gelegd.

Waarom dit goed doel?

Mensen 'mooier' maken, hen een boost geven zit net als bij hen ook in ons DNA. We hebben 14 multibrand-winkels en bestaan dit jaar 50 jaar. Doorheen de jaren hebben we jammer genoeg klanten, collega's, familie gekend die getroffen werden door deze ziekte.
En ze dan een 'good feel moment' kunnen bezorgen, even weg in een ontspannen sfeer (we doen dan private shopping op afspraak wanneer het voor hen best past), daar doen we het ook voor. Shoppen 2.0 :)En met Lotus Care Foundation vonden we de perfecte partner om een totaalplaatje te maken en een beleving aan eenieder te gunnen. Onze opbrengst van de gepersonaliseerde boxershorts en twilly's gaat integraal naar hen. We care x

Lotus Care Foundation

Via deze foundation worden middelen verzameld om kankerpatiënten de kans te geven een uiterlijke en innerlijke boost te krijgen, in hun eigen buurt. Innerlijk en uiterlijk welbevinden maken een belangrijk deel uit van het zorg- en genezingsproces en ondersteunt de patiënt in zijn/haar waardigheid.

Een schoonheidsverzorging, haarverzorging of massage bij een professional is niet kosteloos en daarom soms ook voor heel wat mensen niet bereikbaar. Daarom willen we met deze foundation éénieder de kans geven met respect voor zichzelf en waardigheid deze ziekte te doorstaan. Er goed uitzien geeft namelijk een niet te onderschatten boost voor het zelfvertrouwen en helpt mensen tijdens het ziekte- of herstelproces.

Bekijk dit goed doel

Video's