4e Run/Walk For MS

Ten voordele van MS-Liga Vlaanderen

Op zondag 22 december 2019 is iedereen van harte welkom om vanaf 13u op onze looppiste van AC Opwijk 1 of meerdere rondjes te komen lopen of wandelen en dit ten voordele van MS-Liga Vlaanderen.

Ons doel is om minstens zeker aan 2500 rondjes te geraken.

Elke deelnemer deponeert een vrije bijdrage in onze geldkist.

Wie verkleed komt krijgt een leuke verrassing.

Aan onze verschillende kraampjes langs de piste zal je tijdens en na het evenement genoeg lekkers kunnen drinken en eten.

O.a. de Soepkadeekes van vzw Zonnelied zullen lekkere verse soep komen verkopen (zeker een aanrader).

Kan je toch niet aanwezig zijn en ons toch wil steunen, je kan altijd een gift doen op onze rekening BE 95 6511 5655 3558 t.n.v. Danny Merckx met vermelding van "gift Run/Walk For MS".

Alles wordt integraal gestort naar MS-Liga Vlaanderen.

Dus wandelaars, joggers, lopers, kindjes, sympathisanten, ... jullie zijn allen van harte welkom om deze dag tot een leuk feest te maken.

Waarom dit goed doel?

Ik doe al een aantal jaren een actie voor de warmste week en altijd voor doelen die te maken hebben met MS.
Een heel goeie vriendin is getroffen door deze vreselijke ziekte, dus dat heeft wel een heel grote impact gehad over hoe je naar deze ziekte kijkt en beleefd.
Daarom dat we dus elk jaar met heel veel plezier en overtuiging ons steuntje willen bijdragen om aandacht te schenken aan deze ziekte en hopelijk ook een beetje te kunnen bijdragen om ooit MS uit de wereld te kunnen helpen.

MS-Liga Vlaanderen

MS-Liga Vlaanderen vzw is er in eerste instantie voor personen met MS (PmMS) en hun omgeving.

MS is een chronische, ongeneeslijke aandoening van het centrale zenuwstelsel, waarbij ontsteking leidt tot schade aan zenuwbanen en hun omhulsel. Het ziekteverloop is moeilijk voorspelbaar en erg divers. Daarom wordt multiple sclerose ook wel de aandoening met 1000 gezichten genoemd.
De verschillende zichtbare en onzichtbare symptomen hebben een grote impact op de levenskwaliteit. Daarom zet MS-Liga Vlaanderen in op 7 verschillende pijlers: informeren, sensibiliseren, psychosociale begeleiding, financiële ondersteuning, lotgenotencontact, belangenverdedigingen en ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek.

Door de unieke combinatie van professionele medewerkers en vrijwilligers is MS-Liga Vlaanderen vzw aanwezig in alle Vlaamse provincies en Brussel.

Bekijk dit goed doel