3M ers voor dierenopvangcentrum Zemst

Ten voordele van Dierenopvangcentrum Zemst

Talloze acties, georganiseerd door collega's die een extra steentje willen bijdragen. Zoals sporten voor het goede doel, eten voor het goede doel, kwissen voor het goede doel, eten en drinken enz...

Waarom dit goed doel?

Collega wou graag dit goede doel steunen

Dierenopvangcentrum Zemst

Dierenopvangcentrum Zemst verzorgt de opvang en herplaatsing van honden en katten.

Dierenopvangcentrum Zemst heeft 12 hondenverblijven en ruimte om 40 katten te huisvesten. Daarnaast beschikken wij ook over een luxe kattenpension.

Het welzijn van onze dieren staat steeds voorop. Zo maken wij tweemaal per dag alle dierenverblijven volledig schoon. Bij de katten worden tweemaal per dag de kattenbakken gedaan, de krabpalen , en de vloeren. Ook de hondenverblijven worden tweemaal per dag volledig schoongemaakt.

Onze vrijwilligers komen voor onze katten tweemaal per dag dierenliefde geven. Zo worden ze voldoende gesocialiseerd, en blijven we hun zintuigen prikkelen.

Onze honden beschikken over een grote buitenruimte. Veel in hun verblijven binnen, zullen ze zeker niet zitten. Tweemaal per dag komen vrijwilligers, om te wandelen met de honden. Alle honden krijgen dagelijks tweemaal hun wandeling. En als tussendoor mogen ze spelen op onze speelweide.

Bekijk dit goed doel