3de Grote Eetfestijn !

Ten voordele van Natuurpunt de Torenvalk

Na het lekkere succes van vorige jaren organiseren we een derde editie van het grootse eetfestijn ten voordele van de Vorte Bossen. Kom jij ook smullen voor het goeie doel? De buffet formule is opnieuw aanwezig en zelfs licht uitgebreid. Keuze voor veggie of vlees! Kinderen kunnen zich amuseren op het springkasteel of laten verwennen met een schminkbeurt!

Waarom dit goed doel?

Regio Tielt is enorm arm qua bos en andere natuur en deze vereniging zet zich concreet in om dit elk jaar een stukje te verbeteren.

Natuurpunt de Torenvalk

Natuurpunt De Torenvalk beschermt en verbetert de natuur en het milieu in de gemeenten Ardooie, Dentergem, Lichtervelde, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede, Tielt, Wielsbeke en Wingene.
Wij zijn een onafhankelijke organisatie, door vrijwilligers gedragen, die er naar streeft overgebleven én nieuwe natuur, landschappen en open ruimte te ontwikkelen om zo de levenskwaliteit voor mens en natuur te versterken, dit zowel in landelijk als stedelijk gebied.
Als vereniging dragen we respect voor iedereen, vriendschap tussen leden en samenwerking met partners hoog in het vaandel. We ambiëren een ruimer draagvlak voor meer natuur, een beter leefmilieu en een duurzame samenleving voor iedereen.

Bekijk dit goed doel