24u non-stop gym

Ten voordele van MiraLouise Fonds

Vanaf vrijdag 20/12 om 18u starten we onze 24 uur actie. Voor elk uur hebben we een leuke invulling gezocht die gelinkt is met gymnastiek. Iedereen kan deelnemen aan de uren die hij wenst. We vragen 2€/sessie/p.p en we gaan door tot zaterdag 18u.

Daarnaast hebben we ook een bar waar je iets kan nuttigen.

Iedereen van harte welkom

Waarom dit goed doel?

Dit goed doel kozen we omdat de dochter van & van onze hoofdtrainsters prematuur geboren werd met een zware hartafwijking. Mede door de grote inzetting van de neonatale dienst is haar dochter erdoor geraakt. Ook steunen we met onze vereniging de visie op het behouden van de MUG helikopter.

MiraLouise Fonds

Het MiraLouise Fonds wil financiële ondersteuning bieden aan projecten gefocust op de ontwikkeling van kinderen die problemen ondervonden hebben tijdens of vlak na de geboorte, en daardoor aan Cerebrale Parese lijden. De focus ligt sterk op preventie en neonatale zorg, maar ook projecten voor revalidatie, thuisbegeleiding, kinesitherapie, opvang en begeleiding in buitengewoon onderwijs of gespecialiseerde diensten komen in aanmerking. In eerste instantie wensen de stichters de dienst neonatologie van het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende te steunen. Het MiraLouise Fonds is een onderdeel van de Koning Boudewijn Stichting. Meer info en onze projecten vindt u op www.miralouisefonds.be

Bekijk dit goed doel

Video's