24u naaimarathon - naaiSTERsforlife

Ten voordele van Berrefonds VZW

Op 19 en 20 oktober 2019 organiseren we , voor de tweede maal, een wachtebeekse naaimarathon.24u lang, van 10u tot 10u, zetten we de deuren open voor naaisters, creatieve helpers, helpers voor de catering en supporters! We maken hemdjes, wikkeldekentjes, sleutelhangers, no-waste groenten- en fruitzakjes, gebreide en gehaakte regenboogdekentes,... We gaan, gedurende 24u, voor een mix van creativiteit en gezelligheid. De volledige 24u worden gedragen en volbracht door de helpende handen van vele vrijwilligers. Warmte boven alles dus! Naast vele afgewerkte stuks, hopen we ook een mooi centje bijeen te sparen voor het berrefonds!

Waarom dit goed doel?

Omdat wij zelf sterrenouders zijn en ik mij al enkele jaren als vrijwilliger inzet voor het berrefonds. Omdat we de mensen van het berrefonds een heel warm hart toedragen en we vinden het geweldig wat zij doen. We willen mee ondersteuning bieden aan lotgenoten en willen op deze manier ook de werking van het berrefonds, zowel creatief als financieel , een duwtje in de rug geven.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel