24u marathon fitness

Ten voordele van Berrefonds VZW

Bedoeling is om 24u lang te fitnessen voor het goede doel. Principe is de Milon cirkel 24u lang in beweging te houden. Deelnemers laten zich sponsoren voor de geleverde prestatie. Verder kan je ook nog fietsen, roeien en is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te komen supporteren in een super leuke sfeer.

Waarom dit goed doel?

We dragen uit eigen ervaring het Berrefonds een warm hart toe!

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een VZW die ouders ondersteunt die hun kindje verloren hebben vanaf tijdens de zwangerschap tot 12 jaar. Met de herinneringskoffertjes en koesterkoffers zorgen ze ervoor dat ouders kunnen kindje levenslang kunnen koesteren. De inhoud van een koffer is zorgvuldig samengesteld en bevat materiaal om laatste herinneringen vast te leggen en het rouwproces aan te vatten. Voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid om ook op maat gemaakte kledij en een dekentje te kiezen naar wens van de ouders. Een koffertje is niet alleen een manier om de ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.
Met de koffers en het Koesterhuis in Antwerpen als uitgangspunt zet de vzw ook in op tal van verbindende activiteiten.
Zo organiseren ze op regelmatige basis activiteiten waar ouders en hun omgeving ruimte krijgen om op een hoopvolle manier om te gaan met verlies.
Kortom 1 grote warme familie.

Bekijk dit goed doel