24h for life

Ten voordele van Bizon vzw

We blijven 24 uur in ons heem, en vragen mensen om een sponsoring. Tijdens onze challenge verkopen we ook wafels met chocomelk of koffie, om zo extra geld te verdienen. Hiermee willen we aantonen dat sommige kinderen gevangen zitten in een hoekje van de maatschappij. Ons goede doel is Bizon vzw, zij zorgen ervoor dat kinderen met een moeilijke situatie ook kunnen genieten van een tof kamp.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn de tiptiens van de chiro van Dadizele, en omdat onze jeugdbeweging staat voor fijn samenzijn, willen we elk kind de kans geven op een leuk kamp te gaan. Hierdoor voelen de kinderen zich minder uitgesloten uit de maatschappij, en kunnen ze ook een leuke tijd beleven samen met andere kinderen die zich ook in dezelfde situatie bevinden.

Bizon vzw

BIZON organiseert vakantiekampen voor kinderen en jongeren van 7 tot 21 jaar. We kiezen er voor om dit te doen voor een groep kinderen en jongeren die anders weinig tot geen mogelijkheden hebben om zich te ontspannen. Het recht van elk kind op een leuke vrijetijdsbesteding willen wij in de praktijk ook waarmaken. Daarom organiseert BIZON activiteiten voor kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie, zodat ook zij een onvergetelijke activiteit of vakantie kunnen beleven.

Bekijk dit goed doel