24 uur vuur

Ten voordele van Hart voor Handicap/de Genereuzen vzw

Wij organiseren op vrijdag 13 en woensdag 18 december '24 uur vuur' op twee van onze drie locaties.

De vrijdag is iedereen welkom op Viro Ter Dreve in Sint-Michiels Brugge. We starten met een ontbijtje, nodigen enkele special guests uit voor verschillende activiteiten gedurende de dag en sluiten 's nachts af rond de vuurkorf. De hele dag door is er muziek, eten en drinken voorzien.

De woensdag erop organiseren we op Viro Rosmarijn, Sint-Michiels, een gezellige pannenkoekenmiddag met koffie, chocomelk en een winkeltje vol lekkernijen.

Opgeteld komen we met beide dagen aan 24 uur vuur. Meer weten? Volg onze Facebookpagina @virovzw. Daar vind je bij evenementen het volledige programma.

Waarom dit goed doel?

Als organisatie voor mensen met een beperking hebben we al op een hele positieve manier samengewerkt met De Genereuzen. Deze organisatie sluit naadloos aan bij onze werking en verdient alle steun!

Hart voor Handicap/de Genereuzen vzw

Hart voor Handicap bouwt aan een wereld waar inclusie van personen met een beperking de norm is. Er vanzelfsprekend bijhoren, samen leven, wonen en werken, daar gaan wij voor.
Hoe doen wij dat? Wij nodigen mensen uit om samen leuke dingen te doen: naar een festival gaan, koken, shoppen, bewegen, ... En dat smaakt naar meer, zodat contacten duurzaam worden.
Daarom heeft Hart voor Handicap in 2018 de Genereuzen gelanceerd, een nieuwe beweging die mensen met en zonder beperking uitnodigt om samen op te trekken. En in 2019 3 activiteiten georganiseerd die mensen met en zonder beperking samen brengt: de Genereuze festivals, 10000 Genereuze km's en een vriend voor de zomer. Tot er vanzelfsprekend bijhoren de normaalste zaak wordt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel