24 uren warmste dansmarathon

Ten voordele van de branding WAAK vzw

Ieder uur gaat er een dansles door waar iedereen zich voor kan inschrijven. Elk persoon betaalt een bedrag als deelname per dansles, dit bedrag gaat integraal naar de actie.
We starten om 10u en ieder uur start er een andere dansles. Er zal een aanbod zijn van verschillen danslessen voor verschillende leeftijden.
Doorheen de marathon hebben wij een gezellige winterbar waar iedereen gezellig kan vertoeven en een drankje drinken, waarvan de opbrengst ook naar de actie gaat.

Waarom dit goed doel?

Wij hebben een dansschool in drie afdelingen (Zwalm, Petegem, Wevelgem)
Met heel wat leerlingen binnen alle leeftijden. Iedereen is welkom bij ons.
Wij bieden heel wat stijlen aan (jazz, ballet, tapdans, musical en hiphop)
Wij hebben ook een klas 'specials' waarvan enkele in de branding zitten. En graag willen wij hen eens in de belangstelling plaatsen ipv andere leerlingen.

de branding WAAK vzw

'de branding' biedt diensten aan volwassenen met een beperking. Zo'n 290 medewerkers zetten zich elke dag in om 390 volwassenen met een verstandelijke beperking (en vaak ook bijkomende problemen en/of beperkingen) te ondersteunen.
De dienstverlening van 'de branding' is verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne, maar centraliseert zich in het hoofdgebouw in de Ringlaan 30 te Heule.
'de branding' werkt actief aan inclusie en zelfstandigheid van mensen met meer en met minder mogelijkheden. Dankzij een uitgebreid aanbod dagbesteding, een modulair systeem van vrije tijd, arbeid en vorming en woningen middenin de samenleving, proberen wij de persoon en niet de beperking centraal te stellen.

Bekijk dit goed doel