1ste Authentieke wandeling "Koude voeten ... Warm hart"

Ten voordele van Ethiopië & Overleven ... een droom

Via een voettocht van 6,5km brengen wij samen met de vrijwilligers de opbrengst van de Kerstmarkt tvv vzw Ethiopië... overleven een droom, naar Kortrijk. Iedereen kan ons hierbij vergezellen met geregistreerde deelname en mits bijdrage van 5,- euro pp (tot 12 jaar gratis).
Inschrijving via bart.deleersnijder@outlook.com
Betalen gebeurd cash ter plaatse.
Tijdens de wandeling geniet elke (betalende) deelnemer mee van de gratis tombola.
De tocht loopt over we fietssnelweg "Gulden sporenpad" van Zwevegem naar Kortrijk met een tussenstop bij Bar Filia hiek Sint-Jorisstraat. Er is nog een afterparty voorzien bij Bar Filia nadar we de centen hebben overhandigd.

Waarom dit goed doel?

Ter ondersteuning van de verdere uitbouw en werking van dit project.
Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen waar ook ter wereld educatieve ondersteuning kan genieten om met waardige en goede basiskennis zijn leven verder uit te kunben bouwen om zo samen naar een minder gepolariseerde wereld te streven waarin menselijke basisrechten voor iedereen de belangrijkste pijler zijn voor een vredevolle ongediscrimineerde maatschappij.

Ethiopië & Overleven ... een droom

We proberen straatkinderen en extreem arme weeskinderen in het extreem arme noord-oost Ethiopie (Tigray zone) een (beter) leven te geven door het realiseren van duurzame projecten

Bekijk dit goed doel

Video's