1840 MONEY RUN

Ten voordele van Levedale vzw

Op zaterdag 14 december 2019 van 9 tot 21u is iedereen welkom om één of meerdere toertjes van 400m te stappen/lopen. We willen het resultaat van vorig jaar, editie 2, waarbij er 7085 rondes of 2834 km werd gelopen, graag overschrijden. Elke deelnemer deponeert een bedrag naar keuze in de moneybasket. We maken er een feestdag van! In onze après-skibar zorgen we voor de nodige ambiance!
Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar Levedale vzw.

Waarom dit goed doel?

Levedale vzw is een lokaal woon- en begeleidingscentrum voor volwassenen met een (verstandelijke) beperking. Voor enkele bewoners organiseren wij regelmatig aangepaste fitnesstrainingen. Als club engageren wij ons verder om Levedale financieel te steunen.

Levedale vzw

vzw Levedale maakt deel uit van de sector van de voorzieningen en diensten voor mensen met een beperking.
Meer specifiek zijn wij een woon- en dienstverleningscentrum voor volwassenen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking. Het is een bewust kleinschalig initiatief met een regionaal karakter, met vestigingen in Meise, Merchtem, Grimbergen en Londerzeel.
De bewoners en cliënten worden ondersteund vanuit een emancipatorische manier van denken en werken. Wij gaan er van uit dat elke persoon met een beperking en volwaardige medeburger van de samenleving is. Onze bewoners en cliënten krijgen de mogelijkheid om vorm en inhoud aan hun leven te geven, rekening houdend met hun ontwikkelingsniveau en draagkracht.

Bekijk dit goed doel