15e Euro-Children-Quiz

Ten voordele van EURO-CHILDREN

Het mannenkoor PRO MUSICA slaat de handen in elkaar met onze vrijwilligers voor de 15e quiz ten voordele van onze werking EURO-CHILDREN.
Voor de opbouw van deze quiz worden we ondersteund door de Bibliotheek van Herzele, De Watenfabriek.
Dit wordt een pittige quiz! Plezier verzekerd! Voor elke deelnemer wordt trouwens een prijs voorzien!

Bijdrage: €4 per persoon of €24 euro per ploeg (max. 6 personen), te betalen de avond zelf.
Deuren: 19u30

Belangrijk: Inschrijven is noodzakelijk, via onze webstek https://www.euro-children.be/actueel.asp of met een mailtje naar quiz@euro-children.be.
Vergeet ook je ploegnaam en aantal personen niet mee te delen.

Tot dan?
Een warme groet.

Waarom dit goed doel?

Een kind enkele weken in de zomervakantie gelukkig maken door dit eventjes thuis te laten voelen in jouw gezin geeft je een heel warm gevoel... een leven lang!!
En we hebben een groot tekort aan gastgezinnen... dus, willen we jou hiervoor echt warm maken!!!!

EURO-CHILDREN

Wij bieden kinderen uit achtergestelde gebieden binnen Europa vakanties aan in de zomermaanden bij Vlaamse gastgezinnen.
Ons doel voor deze groep jongeren tussen 8 & 12 jaar: hun blik verruimen - kansen geven om hun gesloten leefwereld te doorbreken - even weg uit hun meestal benarde leefsituatie - kennis maken met de cultuur en de bevolking uit een ander deel van Europa. Deze kinderen komen vandaag uit Belarus, uit regio's waar zij niet steeds ongezond opgroeien (ook door Tsjernobyl) en zonder ons initiatief niet de mogelijkheid hebben om buiten hun leefwereld te komen. Met onze VZW hopen wij dat deze vakanties een start zijn om sterke (levenslange) banden tot stand te brengen tussen de gastkinderen en hun gastgezinnen. En daar slagen we heel goed in, dank zij onze gastvrije gezinnen! Ook al is het heel moeilijk om deze warme gastouders te vinden, we blijven geloven in ons project. Heb jij een warm hart, zin om gastgezin te zijn? Laat je horen! www.euro-children.be

Bekijk dit goed doel