12u op wieltjes

Ten voordele van De Bolster vzw

Een actie voor De Warmste Week tvv VZW De Bolster NAH Ronse!
12 uur lang houden we de wielen in beweging! Fietsen, skeelers, skateboards, rolstoelen, electrische rolstoelen, steps, ... alles wat maar wielen heeft! Zelf hebben we rollend materiaal ter beschikking, maar hou je niet in om je eigen wielen mee te brengen! Om mee te doen betaal je €5 inschrijving, dan kan je op ons parcours de wielen laten draaien. Wie er vorig jaar bij was kan beamen dat het heeeeel plezant was!
Wij zorgen naast heel wat wieltjes ook voor sfeer, drankjes, eten, een leuke beat en nog zoveel meer! Ook voor de allerkleinsten is er een veilige plaats om mee te doen.
Alles gaat door in de sportzaal van KSO Glorieux, Stefaan-Modest Glorieuxlaan 30 in Ronse. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar begeleide uitstappen met onze cliënten.

Waarom dit goed doel?

Met het voltallige personeel organiseren wij een actie voor VZW De Bolster Ronse. Wij merken dat onze cliënten nog steeds te weinig middelen voor handen hebben, daarom een actie! Met de opbrengst van de actie willen we de cliënten laten genieten van enkele daguitstappen die volledig gratis zijn voor hen.

De Bolster vzw

Vzw De Bolster is een voorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking of met een niet-aangeboren hersenletsel.

Het ondersteunen van deze personen in hun levensverhaal is de kernopdracht van vzw De Bolster.

We werken aan de hand van onderstaande visie:
‘Je eigen leven vorm geven
met ondersteuning daar waar nodig
met respect voor jouw levensverhaal
met oog voor jouw kwaliteit’

Bekijk dit goed doel