10de Pitzemburg for Life

Ten voordele van Barts Weg

Als UNESCO-school en lid van het internationale ASPnet zet GO! Busleyden Atheneum - Campus Pitzemburg zich al jaren in om mee de "Sustainable Development Goals" te helpen realiseren. In het kader van dewarmsteweek organiseren wij op donderdag 19 december 2019 tussen 18.00u en 24.00u de 10de editie van "Pitzemburg for Life”.
Hierbij geven we jullie alvast ons muzikaal programma:
19.15u - 20.00u: Coverband No Excuse
20.45u - 21.30u: M-city Ramblers
22.15u - 23.00u: Alone In The Fridge

Wij voorzien op onze speelplaats het kleine mobiel podium van Stad Mechelen met professionele geluids- en lichtinstallatie. Voor de toeschouwers voorzien wij frisdranken, pils, cava, gluhwein, soep en (pitzem)burgers, frietjes en nog veel meer aan democratische prijzen. Tussen de optredens door draait een dj de platen die door het personeel en de leerlingen werden gekocht.

Waarom dit goed doel?

Al jaren is Barts Weg vzw ons goed doel. De mama van de in 2010 overleden Bart Verbeeck werkt op onze school. We helpen zo het onderzoek naar sarcoomkanker te helpen financieren.

Barts Weg

Barts Weg vzw is opgericht om de boodschap van Bart Verbeeck uit te dragen: "Geniet van het leven!".

Om deze boodschap uit te dragen organiseren we het hele jaar door evenementen die in het teken staan van genieten.

Barts Weg vzw heeft als doelstelling fondsen te verwerven om het onderzoek naar kanker te bevorderen. De opbrengst van onze evenementen gaat integraal naar het kankeronderzoek van het Univeristair Ziekenhuis Leuven.

Op 29 juni 2011 is het 'Bart Verbeeck Fonds voor Sarcoomonderzoek' opgericht door onze vzw in samenwerking met het UZ Leuven en het Leuvens Universiteitsfonds.

Al onze opbrengsten zullen naar dit fonds gaan, dat gebruikt wordt voor het onderzoek naar sarcomen aan het UZ Leuven.

Bekijk dit goed doel