1000 frikandellen voor het oranjehuis

Ten voordele van Oranjehuis

Ik verkoop 1000 frikandellen. De opbrengst van de frikandellen gaat volledig naar het Oranjehuis plus de giften van klanten die ze in onze rospot steken.
Met deze actie hoop ik dat jongeren ook eens de mogelijkheid hebben om op uitstap, weekend of op kamp te gaan. Zodat ook zij eens kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit waarin ze vertoeven.

Waarom dit goed doel?

Omdat dit een goed doel uit Heule is, de gemeente waar mijn zaak en hart ligt.
Mijn dochter deed er stage en de opvoeders komen dikwijls bij ons in de zaak.
Ik wil hen steunen omdat ik weet hoe hard het nodig is om jongeren te helpen. Ik wil dat ze ook eens op uitstap, weekend of kamp kunnen gaan.

Oranjehuis

Vzw Oranjehuis werkt dag aan dag met kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. We gaan met hen en hun context op pad om weer hoop en perspectief te vinden in het leven. We doen dit met hart en ziel, met veel enthousiasme en een groot geloof dat het anders kan. Wie ons een bezoekje wil brengen, is welkom. Ook kinderen, jongeren en/ of gezinnen die mee willen doen in onze werking, zijn van harte welkom op de open boerderij de Heerlijkheid! Of kunnen mee op kamp of op één van de ervaringsgerichte ouder-kind weekends! Misschien tot ziens!!

Bekijk dit goed doel