100 liter warme soep

Ten voordele van UZA Foundation

3 maandagen op rij koken 4 collega's van het team Maatschappelijk Werk van de Thomas More hogeschool in Geel hun allerlekkerste soep (tomatensoep met ballekes, linzensoep, paprikasoep,...) en verkopen dit aan 8 euro per liter. Tussen de middag kunnen de collega's ook genieten van een tas soep aan 2 euro.

We ondersteunen hiermee het doel UZA Foundation en meer specifiek het onderzoek naar celtherapie tegen MS. Onze actie sluit aan bij de actie 'Een velletje voor een celletje' dat opgezet werd door een oud-student van ons die in 2013 de diagnose van MS gekregen heeft.

Waarom dit goed doel?

Als opleiding Sociaal werk, Team Maatschappelijk werk zetten we de actie '100 liter soep' op poten. Een oud-student van ons lijdt sinds 2013 aan de ongeneselijke ziekte MS. Als team willen we het onderzoek naar celtherapie tegen MS financieel steunen en op die manier ook onze oud-student een hart onder de riem steken.

UZA Foundation

UZA foundation steunt het wetenschappelijk medisch onderzoek aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. We zetten ons dagelijks in voor kwaliteitsvolle en innovatieve zorg voor iedere patiënt. Onze onderzoekers plaatsen de patiënt steeds centraal en zoeken continu naar verbeterde en innovatieve behandelingen. Bovendien heeft het UZA een breed internationaal netwerk. Nieuwe behandelingen, voornamelijk op gebied van kankerbestrijding, zeldzame ziekten en kindergeneeskunde worden mede dankzij jouw steun structureel aangepakt en versneld voor patiënten beschikbaar. Wil je graag een actie starten ten voordele van UZA foundation? Dat kan. Registreer jouw actie of stuur een mailtje naar uzafoundation@uza.be. We helpen je graag verder.

Bekijk dit goed doel