1 miljoen paars-witte snoepjes

Ten voordele van ToekomstATELIERdelAvenir (TADA)

Tijdens de thuiswedstrijden tegen Charleroi en Racing Genk zal er in het Lotto Park snoep verkocht worden aan supporters. Een zakje snoep zal €5 kosten.

Waarom dit goed doel?

Als Brusselse club die zeer bekend is voor de opleiding van zijn jeugdspelers, wil RSC Anderlecht ook inzetten op het geven van kansen aan de Brusselse jeugd. Vandaar de keuze voor TADA.

ToekomstATELIERdelAvenir (TADA)

TADA biedt maatschappelijk kwetsbare kinderen (10-14, uit kansarme wijken in Bxl aanvullend, motivatiegericht en maatschappij-oriënterend weekendonderwijs. De kinderen krijgen elke zaterdag van het schooljaar plezante praktijkles van bevlogen vakmensen (vrijwilligers) die hun passie komen delen: bv van ondernemers, verplegers, ingenieurs, koks of journalisten. Via de ervaringslessen en ontmoetingen met rolmodellen, moedigt TADA deze maatschappelijk kwetsbare kinderen aan om de wereld/zichzelf te ontdekken. TADA wil dat de jongeren gemotiveerd in het leven staan, met een positief zelfbeeld en goed geïnformeerd over zichzelf, de samenleving, de arbeidsmarkt. Om op deze manier te wapenen tegen demotivatie en verlies van toekomstperspectieven.

Bekijk dit goed doel

Video's