09112019EMS21

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Als ouders van Emma,die op 16/10/2018 overleed na drie jaar vechten tegen die vreselijke ziekte,hebben wij het idee uitgewerkt om haar toch die fuif te geven voor haar 21ste verjaardag waar ze zo naar uitkeek.
Samen met meer dan 30 vrijwilligers,vrienden en familie staan wij klaar in zaal Trax Roeselare op 09/11/2019 om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen.DJ’s Vincent,Peter Hoogland,Yves Deruyter
en Sven Lanvin zijn de sfeermakers van dienst.
Kaarten aan 10€ te bekomen via
miekevanlerb@hotmail.com
missiaen_ph@hotmail.com

Waarom dit goed doel?

Onze dochter heeft zelf een onvergetelijke dag beleefd via Make-A-Wish.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel

Video's